Trods en kæmpe afbrænder vandt Vendsyssel sikkert med 3-0, da nedrykkerne Hobro gæstede Hjørring.

Vendsyssel FF fik en elendig start på sæsonen i fodboldens 1. division, da nordjyderne blev sendt hjem med en 0-6-lussing af Fremad Amager i premiererunden.

Tirsdag tog holdet dog en flot revanche, da superliganedrykkerne fra Hobro blev dukket med 3-0 i Hjørring.

Mens Vendsyssel fik sæsonens første point ind på kontoen, bliver Hobro stående på det ene point, som holdet hentede i sæsonåbningen med 1-1 hjemme mod Viborg.

Angriber Mikkel Agger åbnede scoringen mod Hobro i 26. minut i en lige første halvleg.

Ti minutter efter pausen skulle det være blevet 2-0, da Vendsyssel kom afsted i en kontra.

Ali Messaoud var fulgt med centralt og fik tværafleveringen, så han fra 11-12 meters afstand blot skulle sætte indersiden på og trille bolden i et tomt mål. På uforståelig vis missede han.

Han kom ind under bolden med foden og sendte den på overliggeren.

Ti minutter senere kom 2-0-målet alligevel, da Andreas Kaltoft var først over en nedfaldsbold i Hobro-feltet og fik prikket bolden i nettet.

Og så fik Ali Messaoud taget revanche for sin gigantiske afbrænder, da han punkterede den sidste spænding fire minutter senere.

Han fik dæmpet bolden inde i feltet og sparkede resolut bolden ind i den fjerne side af målet til 3-0. Derfra var det problemfrit for hjemmeholdet at køre sejren hjem.

FC Helsingør fortsatte den gode start efter sejren mod nedrykkerne Silkeborg i første spillerunde. Tirsdag kunne holdet tage en 3-0-sejr med hjem fra udekampen mod Hvidovre.

Helsingør har altså maksimumpoint efter to kampe, mens Hvidovre er uden point.