Vendsyssel tabte på hjemmebane til Helsingør og har kun fået et point i tre forårskampe.

Nedturen fortsætter for cheftræner Erik Rasmussen hos superligabejleren Vendsyssel FF.

Mandag aften skuffede det nordjyske mandskab på ny med et hjemmenederlag på 1-2 til FC Helsingør. Vendsyssel er nu dumpet helt ned på syvendepladsen i den tætte række.

Kampen mod Helsingør startede ellers planmæssigt for hjemmeholdet, der kom foran på et noget tvivlsomt straffespark begået af gæsternes Ricki Olsen.

Tiago Leonco scorede fra pletten og noterede sig dermed for Vendsyssels første ligamål efter vinterpausen.

Men Helsingør bed flot fra sig i den silende regn på stadion i Hjørring. Ricki Olsen, som var stærkt utilfreds med Vendsyssels straffespark, fik det gode humør tilbage ved at udligne med et velplaceret spark lige før pausen.

Ti minutter inde i anden halvleg tog Christian Lønstrups tropper ovenikøbet føringen, da Pierre Larsen satte Andre Riels indlæg i nettet.

Vendsyssel forsøgte at slå tilbage, men Helsingør forsvarede sig godt og hentede de tre point, der bringer holdet op på femtepladsen. Dermed er holdet et point foran mandagens modstander.

Efter at have indledt foråret på andenpladsen side om side med førende Hobro er Vendsyssel nu seks point fra toppen.

Afstanden kan blive endnu større, når Hobro og Roskilde mødes senere mandag aften.