Vejle vandt 2-0 hjemme mod OB og kan nu kigge opad i stedet for nedad i superligatabellen.

Vejle tog et vigtigt skridt væk fra bunden og nærmer sig nu top-6 med en sejr på 2-0 i hjemmekampen mod OB søndag aften i Superligaen.

I en chancefattig affære i Nørreskoven slog Vejle til to gange efter pausen, hvor Allan Sousa og German Onugkha var på pletten for hjemmeholdet.

Det var klubbens første sejr i fem kampe, og den kom belejligt, eftersom Lyngby under stregen har vundet de seneste tre kampe.

Vejle er nu nummer otte med 24 point og har syv point ned til nedrykningsstregen, mens der kun er et point op til Sønderjyske på sjettepladsen i tabellen.

OB, der har 25 point, rykker med nederlaget ned som nummer syv.

De første 45 minutter i Vejle var ikke særligt seværdige, og et par optimistiske forsøg fra Vejles Arbnor Mucolli og Ylber Ramadani var længe de bedste forsøg i en kamp, hvor bolden sjældent nærmede sig felterne.

Kvaliteten i de fremadrettede afleveringer manglede præcision og kvalitet, og det gjorde Vejles muropdækning ved et frispark kort før pausen også.

OB-angriber Issam Jebali sparkede gennem den hullede mur, men bolden strøg lige forbi mål.

Efter en time spillede Vejle sig for første gang gennem OB-forsvaret, og inde midt i feltet sparkede brasilianske Allan Sousa resolut bolden i mål.

På OB-bænken reagerede Jakob Michelsen med en tredobbelt indskiftning, der både gav mere fart og ekstra tyngde i luftrummet.

Begge dele blev dog fornemt elimineret af Vejle-defensiven, der ikke tillod en eneste farlig mulighed til udeholdet.

I stedet fik Vejle til sidst udnyttet, at OB satsede det hele, da indskiftede German Onugkha passerede Oliver Christensen.

Det var første gang i seks kampe, at OB tabte en superligakamp.