Der var hyldest til Thomas Delaney fra alle kanter før, under og efter FC Københavns hjemmesejr på 1-0 over Randers FC i Superligaen.

Og dog.

For efter Delaneys sidste hjemmekamp for FCK leverede Randers-træner Olafur Kristjansson også en slet skjult kritik af kampens dommer, Jakob Kehlet.

- Jeg skal passe på, hvad jeg siger. Jeg synes, Delaney har været Superligaens bedste spiller i dette efterår. Han er en dygtig spiller.

- Dommeren Kehlet syntes også, det var dejligt, at Delaney var på banen og spillede en god kamp, siger Kristjansson.

Randers-træneren ville dog ikke uddybe, om det skyldtes de mange frispark, som Delaney fik tilkendt under kampen.

- Jeg lader den hænge, siger islændingen.

FCK-træner Ståle Solbakken lagde godt mærke til, at Randers-bænken anført af holdets assistenttræner Thomas Thomasberg var utilfreds med dommeren under kampen.

- Jeg tror ikke, Thomasberg så banen. Han var uenig i samtlige afgørelser fra første minut. Så jeg kan godt forstå, cheftræneren blev påvirket.

- Jeg har jo spillet med Thomasberg i Aalborg. Han lavede en del fejlpasninger, og det kan jo være på grund af synet.

- Hvis man fra minut et protesterer mod samtlige kendelser, så er det klart, at cheftræneren bliver påvirket, lyder det fra Solbakken.

Delaney blev inden kampen kåret til den bedste spiller i Superligaen i kalenderåret 2016 af Spillerforeningens medlemmer, hvilket vil sige spillerne i landets bedste fodboldrækker.

Delaney, som skifter til tyske Werder Bremen efter årsskiftet, mener, at de dømte frispark var i orden.

- Jeg kan da ikke komme på et frispark, der ikke skulle have været der, fastslår Delaney.

/ritzau/