Norske Erling Braut Haaland er tilsyneladende helt ustoppelig.

Den norske teenager slog til igen lørdag, da Borussia Dortmund på udebane besejrede Werder Bremen 2-0.

19-årige Erling Braut Haaland modtog efter 66 minutter en aflevering skråt tilbage fra Achraf Hakimi, og lidt uden for det lille felt smaskede Haaland usvigelig sikkert bolden i kassen til 2-0.

Første halvleg bød ikke på mål, men 20-årige Dan-Axel Zagadou bevægede sig med frem efter 52 minutter, da Dortmund fik et hjørnespark. Her stod forsvarsspilleren klar i feltet og flugtede bolden i nettet efterfølgende til 1-0.

Siden vinterskiftet til Dortmund fra Red Bull Salzburg har det norske fænomen dermed scoret i næsten alle kampe for den tyske klub.

Otte kampe har Erling Braut Haaland spillet i alle turneringer for Dortmund, og kun i ligakampen mod Bayer Leverkusen har han holdt igen med målscoringen.

Senest scorede nordmanden to gange, da Dortmund i Champions League slog Paris Saint-Germain 2-1, og i Bundesligaen har han allerede nettet ni gange i seks kampe.

Han har også scoret i en pokalkamp for Dortmund mod Werder, og i alt har han leveret 12 mål i 8 kampe for tyskerne.

Med sejren holdt Dortmund sig til i topstriden, da klubben nåede på 45 point.

Det rækker til andenpladsen efter Bayern München med 49 point, men RB Leipzig har ligeledes 45 point, inden Leipzig senere lørdag møder Schalke 04.

Gladbach var på vej mod en smal 1-0-sejr hjemme over Hoffenheim, der både havde Robert Skov og Jacob Bruun Larsen i startopstillingen.

Sidstnævnte blev skiftet ud med ni minutter igen i kampen, hvor Hoffenheim-keeper Oliver Baumann reddede et straffespark med et kvarter igen.

Siden kom Gladbach på 2-0, men fik scoringen underkendt af VAR, og minsandten om Hoffenheim ikke udlignede i tillægstiden til 1-1, som blev slutresultatet. Dermed har Gladbach 43 point på fjerdepladsen.

Mathias "Zanka" Jørgensen blev skiftet ind med 13 minutter tilbage, da Fortuna Düsseldorf ude slog Freiburg 2-0.

Hertha Berlin fik en ordentlig snitter hjemme, da klubben tabte 0-5 mod FC Köln, som dermed også kom på 26 point.

/ritzau/