Det tyrkiske fodboldklub Fenerbahces chauffør er blevet skudt og alvorligt såret, efter bevæbende mænd skød mod Fenerbahces spillerbus, da holdet var på vej hjem fra en udesejr over Rizespor.

De bevæbnede mænd skød med haglgeværer mod bussen, men heldigvis blev kun chaufføren ramt.

Det tyrkiske hold havde netop slået Rizespor med 5-1, og da holdet krydsede en bro i byen Sürmene, der ligger lige mellem Trabzon og Rize i det nordøstlige Tyrkiet, blev bussens forrude beskudt, siger det lokale politi ifølge Goal.com.

- Vi var døden nær, der er ikke rigtig mere at sige. Vi er målløse og tabt for ord - hvordan kan sådan noget her ske, siger den tyrkiske landsholdsspiller Mehmet Topal om episoden.

Chaufføren er kørt til det nærmeste hospital, hvor han stadig meldes i kritisk tilstand, men uden for livsfare. Lægerne har ifølge tyrkiske medier fundet et stykke metal i chaufførens hoved.

Spillerne blev efter skyderiet eskorteret til lufthavnen mod Istanbul i armerede køretøjer under massiv politibeskyttelse.

»Der er blod overalt. De ville dræbe hele vores hold. Spillerne stoppede bussen på det rigtige tidspunkt,« skriver Fenerbache-supportere på deres Twitter-konto.

Fenerbaches vice-præsident, Mahmut Uslu antyder, at det er tilhængere fra Trabzonspor, der står bag angrebet.

»De (Trabzonspor red.) ville dræbe os. De ville dræbe spillerne og os. Jeg ved ikke hvorfor. Hvad vil de have hævn for?,« siger han til de tyrkiske medie Anadolu Agency, selv om der ingen beviser er på, at det er nogle fra Trabzonspor, der står bag skyderiet.

Lige siden Fenerbahce vandt titen i 2011 foran netop Trabzonspor, har der været ondt blod mellem de to klubber. Sidstnævnte anklagede Fenerbahce for at vinde titlen igennem match-fixing.