Leonardo Ulloa fejrer sejren med Kasper Schmeichel.
Leonardo Ulloa fejrer sejren med Kasper Schmeichel. Foto: Andrew Yates

Jo, i Leicester er de i øjeblikket vilde med byens succesrige Premier League-hold.

Rigtigt meget endda. Og der er endda tal på begejstringen, for tilhængerne har for nylig jublet så meget, at det har givet udslag som et lille jordskælv. Det skriver The Guardian.

For da Leicester for lidt over en uge siden vandt med 1-0 over Norwich på et mål i sidste minut af Leonardo Ulloa gik de i den grad amok på King Power Stadium.

Det så sådan ud (artiklen fortsætter under billederne):

En gruppe geologi-studerende fra Leicester universitet havde sat seismologisk udstyr op på en skole i nærheden af Premier League-topholdets stadion, og de målte et lille jordskælv i omegnen 0,3 på Richter-skalen på samme tidspunkt for det afgørende mål i kampen den 27. februar.

»Vi konkluderede, at vores udstyr faktisk havde mål et lille jordskælv udløst af den pludselig energy, der blev frigivet af de jublende Leicester-fans i det øjeblik, målet blev scoret,« siger en af de studerende, Richard Hoyle, til The Guardian.

 

Og det var en ekstraordinær voldsom jubel, da Leicester scorede endnu tre point til guldjagten i kampen mod Norwich. For de studerendes udstyr målte også Leicester-scoring i den efterfølgende hjemmekamp på king Power Stadium få dage senere.

Her udløste en tidlig 1-0-scoring kun et udslag på 0,1 på udstyret.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.