Én, tro, tre, fire, fem, seks, syv, OTTE.

Så mange gange fik det danske kvindelandshold nettet til at blafre, da de torsdag aften smadrede Bosnien & Hercegovina i VM-kvalifikationen. Dermed topper Pernille Harder og co. også deres gruppe, hvor målscoreren nu er på absurde 23-0 efter blot tre kampe.

I torsdagens opgør var det særligt den danske angriber Signe Bruun, der var i hopla.

Med fem mål i 8-0-sejren satte den 23-årige Lyon-spiller således rekord for flest scoringer i en dansk kvindelandskamp og dermed tromler de danske kvinder videre i kvalifikationsgruppe E. Her indtager de en delt førsteplads sammen med Rusland.

Signe Bruun (i midten) var flyvende, da Danmark torsdag aften uddelte bøllebank. Foto: Bo Amstrup

Bosnierne blev nærmest fra første sekund sat under belejring af Danmark. Kun seks et halvt minut holdt gæsterne stand.

Et hjørnespark fra den danske assistdronning Sofie Svava blev headet i mål af Signe Bruun, og så var festen i gang i Viborg.

Svava havde inden kampen haft næstsidste berøring på 6 seks af Danmarks 15 mål i VM-kvalifikationen og fortsatte altså med at fodre sine holdkammerater torsdag.

Cirka midtvejs i første halvleg fandt Svava igen Signe Bruun - denne gang med et indlæg - og så stod der 2-0.

Bruun fuldendte sit hattrick, da hun for tredje gang pandede bolden i mål ti minutter før pausen. Denne gang var det ikke Sofie Svava, men Katrine Veje, som serverede bolden for Bruun.

Der stod Danmark - og Signe Bruun - på det hele. Tre minutter senere blev det 4-0. Denne gang viste Lyon-spilleren, at hun også kunne med fødderne, da hun med flot boldkontrol prikkede kuglen i kassen efter en elegant tæmning i feltet.

Bruun havde ikke fået nok. Lidt over ti minutter inde i anden halvleg gjorde hun det til 5-0 og satte altså målrekord.

Mille Gejl fik derefter lidt tid i spotlightet ved at score til 6-0. Ti minutter senere blev Bruun skiftet ud akkompagneret af en stor klapsalve fra publikum, som altså havde været vidne til et stykke dansk fodboldhistorie.

Pernille Harder stemplede ind i 80. minut med sin scoring til 7-0. Sara Thrige lukkede målfesten med 8-0-målet i sidste minut i den ordinære spilletid.