Manchester Uniteds manager Louis van Gaal fik en tiltrængt sejr over FC Midtjylland på 5-1 torsdag i Europa League. Men han er stadig rasende.

Det, der gør hollænderen sur, er den massive spekulation omkring hans egen jobsituation. Længe har den tidligere Chelsea-chef José Mourinho været meldt på vej til United til sommer på bekostning af van Gaal.

Klopp


I et interview foretaget efter storsejren over Midtjylland med den hollandske tv-kanal RTL7, der først nu rammer de engelske medier, fortæller han, at han nægter at ringe til sin gamle ven Mourinho for at få afkræftet rygterne.

»Han (Mourinho, red.) har sagt nogle ting et par gange med en masse ord. Men han behøver ikke at fortælle mig noget som helst. Jeg finder hele situationen latterlig. Og nej, jeg vil heller ikke have, at United gør noget ved det. Jeg vil ikke have, de reagerer på ting, jeg læser i medierne eller som bliver skabt. Vi, klubben og jeg, kommer ikke til at hjælpe medierne lige nu ved at benægte tingene. Jeg synes alt, hvad der sker, er en skandale!,« rasede United-manageren ifølge Mirror og Daily Mail.

Det er dog ikke kun skidt for van Gaal, at han er under pres, fortæller han.

fsdfg gffggf fgfgfgfgdfgfg


»Hver dag forhindrer jeg spillerne i at være under pres, fordi alle skud er rettet mod mig og ikke et eneste mod spillerne. Alt er rettet mod mig. På bizar vis har situationen omkring mig givet spillerne en fordel. Jeg kan se, de ikke bliver kritiseret. Kun mig,« lød det videre fra van Gaal.Hollænderens kontrakt med United løber frem til sommeren 2017. Så må tiden vise, om spekulationen omkring Mourinho rent faktisk er en skandale eller bare den skinbarlige sandhed.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.