Louis van Gaal er genstand for stor morskab på de sociale medier efter sit fald i weekenden.
Louis van Gaal er genstand for stor morskab på de sociale medier efter sit fald i weekenden.

Louis van Gaal er genstand for stor morskab på de sociale medier efter sit 'stunt' foran fjerdedommeren i weekendens kamp mellem Manchester United og Arsenal. Flere manipulerede billeder (memes) bliver delt og delt.

Hollænderen har over det sidste lange stykke tid været i mediernes fokus på grund af Manchester Uniteds forfærdelige spil og van Gaals usikre plads på trænerbænken, som José Mourinho angiveligt overtager til sommer.

Heldigvis for manageren ser tingene ud til at være vendt en smule efter først 5-1-sejren over FC Midtjylland og søndagens 3-2-sejr over Arsenal, men aviserne behøver nu ikke at frygte, at der ikke længere er stof nok til at skrive om Louis van Gaal af den grund. Det sørger den tidligere Barcelona-træner selv for.

For på et tidspunkt under kampen mellem Manchester United og Arsenal brokkede van Gaal sig til fjerdedommeren på en alternativ måde - han lod sig simpelthen falde bagover og ned på ryggen! Formentlig i et forsøg på at vise, at Arsenal-spillerne faldt ganske let til jorden.

 

Derfor bliver der nu gjort stort grin med ham på Twitter. Se bare med herunder:

En bruger rammer ganske præcist en scene i den Oscar-aktuelle film The Revenant. Forskellen er bare, at det er Louis van Gaal og ikke Leonardo DiCaprio, som bliver jagtet af en gal bjørn.

Ja, i det hele tyder flyder det sociale medie bare over med Louis van Gaal-billeder.

Allerede søndag begyndte de første sjove billeder af van Gaal at florere, og så må vi hellere for god ordens skyld få med, at hollænderen undskyldte sin handling umiddelbart efter kampen. Læs den historie her.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.