Julian Draxler stod klar på sidelinjen.

Den tyske offensivspiller skulle skiftes ind i tirsdagens Champions League-brag mod Real Madrid – lige indtil træner Unai Emery ombestemte sig.

Og så blev PSG-spilleren kaldt tilbage til bænken.

»Det var ufølsomt, og jeg forstår det ikke,« sagde en ærlig Julian Draxler efter kampen til den tyske tv-station ZDF, ifølge Sportbild.

Det var op til det 70. minut, at tyskeren stod og ventede på sin indskiftning. Men her udlignede PSGs Edison Cavani Real Madrids føring, hvilket var det, der fik PSG-træneren til at ombestemme sig.

»1-1-målet gav os jo ikke noget, Jeg ved ikke, hvad der foregik, og jeg var overrasket og en smule sur,« sagde Julian Draxler.

Julian Draxler i aktion i kampen mod Real Madrid.
Julian Draxler i aktion i kampen mod Real Madrid. Foto: IAN LANGSDON

Han blev dog skiftet ind. Allerede kort efter allerede. I det 76. minut afløste han Angel Di Maria, men lige lidt hjalp det.

PSG formåede ikke at indhendte Real Madrids 3-1-sejr fra den første CL-ottendedelsfinale, og holdet endte med at tabe tabe tirsdagens kamp med 1-2. Og samlet med 2-5. Læs mere om kampen her

»Det er svært at acceptere, at vi er blevet slået ud efter at have leveret en præastation uden saft og kraft. Vi skulle have sat modstanderen under pres, men det gjorde vi ikke, og vi er fortjent blevet slået ud. Det har givet os noget at tænke over,« sagde Julian Draxler efter kampen til tyske tv.