Kasper Schmeichel var ikke helt tilfreds med det sportslige resultat efter søndagens debut for Nice.

»Resultatet er ikke, som jeg havde håbet, men vi spillede godt i første halvleg. I anden halvleg ved vi, at vi skal spille bedre,« lyder det fra målmanden i en udtalelse på klubbens hjemmeside.

Han debuterede søndag i den franske Ligue 1, da Nice hjemme spillede 1-1 mod Strasbourg.

Modtagelsen på stadion fejlede dog ingenting.

»Jeg fik en god modtagelse i en fantastisk stemning,« siger målmanden.

Knap 25.000 fans var mødt op på stadion. Her havde Schmeichel et par stærke redninger undervejs.

»Det er mit job, og det er det, jeg skal gøre. En målmand skal skabe en base for holdets mulighed for at vinde kampen. Det var jeg ret god til i dag, men ikke god nok,« siger målmanden.

Kort efter pausen blev Schmeichel nemlig passeret af den rutinerede angriber Kevin Gameiro, der lobbede bolden over danskeren og udlignede.

I første halvleg havde Andy Delort bragt Nice foran 1-0 på et straffespark. Forinden havde Schmeichel vundet en duel med en helt blank Gameiro.

Nice skal allerede torsdag i aktion igen, når holdet møder Maccabi Tel Aviv i det første af to opgør om en plads i Conference Leagues gruppespil.

»Det er spændende. Europæisk fodbold er, hvad alle hold gerne vil opleve. Vi er ingen undtagelse. Vi vil gerne nå gruppespillet og gå langt i turneringen. Det bliver svært, men vi er klar,« siger danskeren.

35-årige Schmeichel forlod for et par uger siden Leicester efter 11 år som førsteholdsmålmand i den engelske klub. Han nåede 479 kampe, hvilket gør ham til spilleren med tredjeflest kampe for Premier League-klubben.

Schmeichels landsholdskammerat Kasper Dolberg var igen fraværende for Nice. Siden han rev skulderen af led i Danmarks Nation Leauge-kamp mod Frankrig 3. juni, har han endnu ikke været i aktion.