Der er ikke ligefrem god stemning i Paris Saint-Germains omklædningsrum for tiden efter to nederlag i to kampe.

De dårlige resultater har smittet af på den brasilianske superstjerne Neymar, som på ingen måde er tilfreds med sine holdkammeraters præstationer.

Ifølge den franske avis L'Equipe har Neymar skældt sine to holdkammerater Vitinha og Hugo Ekitike ud i forbindelse med lørdagens kamp mod Monaco.

Midtbanespilleren Vitinha kom i unåde på grund af sin manglende evne til at aflevere bolden til Neymar i de rigtige områder.

Neymar skaber ikke ligefrem god stemning i omklædningsrummet for tiden.
Neymar skaber ikke ligefrem god stemning i omklædningsrummet for tiden. Foto: SEBASTIEN NOGIER
Vis mere

Ligeledes var Neymars angrebsmakker Ekitike heller ikke god nok til brasilianeren, fordi han tog for dårlige beslutninger, og franskmanden fik da også nogle ikke så pæne ord med på vejen.

Ekitike er ikke en del af PSGs vante startopstilling, men med skader til både Marco Veratti, Kylian Mbappé og Lionel Messi måtte træner Christophe Galtier ty til andre spillere.

Et valg, Neymar tydeligvis ikke var glad for.

Neymars opførsel har irriteret holdkammeraterne. Både Vitinha og Ekitike, men også dem, der forsvarer de unge spillere på holdet.

Derfor er der nu tale om et hold, som mildest talt er splittet forud for det livsvigtige opgør tirsdag mod Bayern München i en ottendedelsfinale i Champions League.

PSG endte med at tabe lørdagens kamp til Monaco med 3-1.

Først på ugen tabte det franske storhold 2-1 til Marseille i den franske pokalturnering.