Den tidligere Manchester United-profil Paul Parker er bestemt ikke tilfreds med den måde, Christian Eriksen er blevet behandlet på.

»Slaget af at miste Christian Eriksen har været større end forventet. Og det, at ingen taler om det, gør, at jeg føler, han bliver behandlet respektløst,« siger Parker til SpilXperten og fortsætter:

»Han er en utrolig vigtig spiller, men ingen bemærker det. Han styrer kampens tempo. Det er ham, der bestemmer, om United skal angribe eller hvile, med bolden i egne rækker.«

Eriksen har været ude med en skade siden kampen mod Reading i slutningen af januar, hvor danskeren røg i græsset efter en voldsom tackling fra Andy Carroll.

På rekordtid har 30-årige Eriksen ellers etableret sig som en nøglespiller for 'De røde djævle', hvor han udgør en midtbanetrio med Casemiro og Bruno Fernandes.

I danskerens – og til tider også Casemiros – fravær har både Fred og Sabitzer fået spilletid på midten, men ifølge Paul Parker er de slet ikke på niveau med danskeren.

»Jeg vil sige, at Manchester United står dårligere i forhold til at kontrollere kampen, når Eriksen ikke er med. Fred og Sabitzer er fremragende spillere, men de har ikke Eriksens hjerne.«

Den danske landsholdsspiller forventes at gøre comeback for Manchester United sidst i april eller i starten af maj.