Hobro førte næsten fra start til slut, men måtte nøjes med uafgjort på udebane mod Lyngby i 1. division.

Hobro var foran i 85 minutter, da det nordjyske mandskab søndag gæstede topholdet Lyngby i 1. division.

Men selv om det længe så ud til at ende med en overraskende sejr til bundholdet, så måtte Hobro rejse hjem med kun et enkelt point i bagagen.

Lyngby, der ellers ikke kunne få meget til at fungere i kampen, fik udlignet i 90. minut, så det endte 1-1.

Dermed afværgede superligabejlerne den helt store pointmæssige nedtur. Lyngby ligger på andenpladsen i tabellen med tre point op til topholdet FC Helsingør. Lyngby har dog spillet en kamp færre.

Hobro er fortsat at finde i den helt tunge ende på en næstsidsteplads med kun ni point.

Der var kun gået små fem minutter, da Hobro kom foran. Et hjørnespark endte ved bageste stolpe, hvor Oliver Klitten dukkede op og prikkede bolden i nettet.

Lyngby spillede uskarpt, og det var først i anden halvleg, at hjemmeholdet så småt fandt en rytme. Det begyndte hurtigt at brænde på foran Hobro-målet, og keeper Adrian Kappenberger fik en del at se til.

Men altså ikke mere, end han kunne kapere. I takt med at tiden gik, og kræfterne var ved at være brugt, blev de frustrerede Lyngby-spillere rådvilde.

Håbet om en udligning så ud til at være væk, men i sidste minut i den ordinære spilletid kom den. Efter et hjørnespark, der ikke førte til noget, blev bolden igen sendt ind i feltet. Den endte midt for målet, hvor færøske Petur Knudsen dukkede op og headede 1-1-målet ind.

Lyngby pressede forgæves videre, indtil kampen blev fløjtet af, og begge hold kunne gå skuffede fra banen.

I søndagens anden kamp i 1. division spillede AC Horsens 1-1 med Vendsyssel. Horsens er nummer fem i tabellen med 21 point, mens Vendsyssel er på tiendepladsen, á point med Hobro og Fremad Amager på de to nederste pladser.