Jamaica holdt længe stand mod favoritterne fra USA i finalen af Gold Cup-turneringen, men tabte 1-2.

Pasadena. På en scoring i det 89. minut har det amerikanske fodboldlandshold for sjette gang sikret sig titlen som vinder af Gold Cup.

I finalen vandt USA 2-1 over turneringens store overraskelse Jamaica, der i semifinalen havde elimineret Mexico.

På hjemmebane i Pasadena i Californien viste USA sig dog at være for stor en mundfuld for Jamaica. USA bragte sig foran i det 45. minut ved Jozy Altidore. Efter fem minutter af anden halvleg udlignede Jamaicas Je-Vaughn Watson.

Tæt på udløbet af den ordinære spilletid kom forløsningen så for hjemmepublikum, da Jordan Morris fik bolden i nettet til slutresultatet.

Det er sjette gang, USA vinder Gold Cup, som er mesterskaberne under Det Nord- og Mellemamerikanske Fodboldforbund, Concacaf. Landshold fra Nordamerika, Centralamerika samt Caribien deltager i turneringen, der afholdes i USA.

Mexico er med syv titler det hold, der har vundet turneringen flest gange. Canada har vundet den én gang, mens det endnu ikke er lykkedes for Jamaica at bringe trofæet hjem.