Det kører ikke så godt for det hollandske landshold i øjeblikket, og det har udmundet sig i uenighed mellem to af holdets stjerner.

Holland er under pres i EM-kvalifikationen, hvor holdet har leveret det ene rædselsfulde resultat efter det andet. Dog har Danny Blinds mandskab stadig mulighed for at slutte på tredjepladsen og komme i playoff, men det kræver hjælp fra andre.Den dårlige situation for landsholdet har åbenbart været for meget for to af holdets profiler. Til en af landsholdets træninger har Robin van Persie og Memphis Depay været oppe at toppes.

»Nogle gange er der situationer til træning, hvor spillerne tænker anderledes. Og så snakker man om det. Det er, hvad der skete her, og nu er det overstået,« nedtonede den hollandske landstræner Danny Blind over for pressen.Det hollandske medie De Telegraph, der bringer historien, spekulerer dog i, at det kan have noget at gøre med Robin van Persies degradering på det hollandske landshold, hvor han ikke længere er blandt de fortrukne.

Det er ikke ligefrem den bedste optakt for hollænderne, der tirsdag møder Tjekkiet hjemme, mens Tyrkiet hjemme møder Island i EM-kvalifikationen.