Louis van Gaal har formentlig snart haft sin sidste kamp for Manchester United. Senest er han blevet udeladt fra en vigtig video.
Louis van Gaal har formentlig snart haft sin sidste kamp for Manchester United. Senest er han blevet udeladt fra en vigtig video. Foto: Jason Cairnduff

Det har været en offentlig hemmelighed længe, at Louis van Gaal ikke er at finde i Manchester United efter sæsonen, og der bliver løbende smidt brænde på bålet.

Louis van Gaal går næppe og leder efter en ny bolig i Manchester for tiden. Fremtiden i storklubben er i bedste fald mørk, og de fleste forventer, at han får en fyreseddel, når sæsonen er ovre.

Selvom det ikke er officielt, så er der mange ting, der også peger i den retning. Senest har Manchester United lavet en video på knap et minut om den kommende sommertur til Asien, men Louis van Gaal er helt udeladt fra video.

Det er en modsætning i forhold til sidste år, hvor han var en af hovedpersonerne i den tilsvarende video.

BRITAIN SOCCER UEFA EUROPA LEAGUE

Louis van Gaal og Manchester United har dog stadig chancen for at hente en titel hjem i denne sæson. De er stadig med i FA-cuppen, hvor de skal spille omkamp med West Ham i kvartfinalen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.