Kasper Schmeichel er godt i gang med at rykke op i Premier League med Leicester. Men spørgsmålet er, om han kommer til at repræsentere en noget større klub i den bedste engelske række efter sæsonen.
Kasper Schmeichel er godt i gang med at rykke op i Premier League med Leicester. Men spørgsmålet er, om han kommer til at repræsentere en noget større klub i den bedste engelske række efter sæsonen. Foto: Andrew Boyers

Manchester United har meldt deres interesse for Kasper Schmeichel til sommer som reserve for David de Gea

På Old Trafford glemmer de aldrig navnet Schmeichel.

Og nu får Manchester United-fansene måske chancen for at opleve en ny Schmeichel-æra i den engelske storklub. BT erfarer fra flere kilder, at Manchester United således har meldt deres interesse for Kasper Schmeichel, som lige nu er blandt de mest ombejlede målmænd i Storbritannien. Det kan åbne for en spændende danskerkabale, da det med sikkerhed vil sende Anders Lindegaard på klubjagt.

Schmeichel er sikker sidste skanse hos Leicster, som topper den næstbedste engelske række, og han er endda respekteret viceanfører i klubben. Men det, der gør Kasper Schmeichel yderligere interessant for en række Premier League-klubber, er, at han kan hentes på en fri transfer til sommer. Det har fået klubber som Milan, Fulham, West Ham, Hull og Newcastle til at forhøre sig i Schmeichel-lejren, men den seneste bejler virker absolut som den mest interessante.

- Det er smigrende med de mange rygter, der sætter mig i forbindelse med flere store klubber. Men jeg og holdkammeraterne har fuld fokus på at føre Leicester i Premier League, og derefter må vi kigge på fremtiden, sagde Kasper Schmeichel i sidste uge.

Han er nærmest opvokset i Manchester United, hvor han som lille knægt fulgte farmand Peters imponerende præstationer i klubben. Derudover er Kasper Schmeichel sammen med sin kone og to børn også flyttet tilbage til Manchester og det område, hvor Schmeichel-familien boede, da han var lille.

Meldingerne fra Manchester United går på, at David Moyes i næste sæson vil have en reservemålmand, som han selv vælger, og som kan tage over, når David de Gea rykker tilbage til spansk fodbold.

Alt tyder også på, at Anders Lindegaard til sommer vil udforske mulighederne for fast spilletid i en anden klub. Moyes har ved flere lejligheder set 27-årige Kasper Schmeichel i aktion, og han vurderer, at han har potentialet til at udvikle sig til en international topkeeper. Kasper Schmeichel begynder også at ligne landsholdets kommende førstemålmand med Stephan Andersens kvaler i spanske Betis.

Kasper Schmeichel vil være i et svært dilemma, hvis han rykker op med Leicester. For er han villig til at tage en reservetjans, selv om det er drømmeklubben? Eller vil han blive, hvor han er sikker på en nøglerolle? Det skal han tage stilling til om få måneder.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.