Angel Di Maria skifter fra Manchester United til Paris Saint-Germain i Frankrig. Det bekræfter spilleren selv tirsdag aften.

Der var ellers store forventninger, da den argentinske kantspiller kom til Manchester United, efter han blev tilovers hos Real Madrid. Men Angel Di Maria blev aldrig en succes i den engelske liga, og det tager han og klubben nu konsekvensen af.

I stedet jagter Angel Di Maria nu lykken i PSG, hvor han tirsdag gennemgik det obligatoriske lægetjek. Det skete i Qatar, hvor den franske klubs stenrige ejer har hjemme.

Angel Di Maria bekræfter transferen over for et medie i Qatar.

»Jeg er meget glad for at skifte til PSG. Det, jeg ved om klubben, er, at det er et hold, som vandt alle trofæer i Frankrig i forrige sæson, og at det er vigtigt for klubben. Jeg ved også, at klubben vil satser på at nå mindst kvartfinalerne i Champions League,« siger argentineren til mediet BeIN Sport og fortsætter:

»Jeg vil gøre mit bedste for klubben. Vi kommer til at gøre alt, hvad vi kan for at nå så langt som muligt i Champions League.«

PSG menes at betaler ca. 450 millioner kroner for Angel Di Maria. Altså et godt stykke under de ca. 600 mio. kr., som den engelske storklub betalte for et år siden.