AZ Alkmaar var spillemæssigt på højde med Manchester United, men endte med en lussing på 0-4.

I en spillemæssigt lige kamp sørgede Manchester United på 11 gyldne minutter tidligt i anden halvleg for en komfortabel sejr på 4-0 over AZ Alkmaar i kampen om førstepladsen i Europa Leagues gruppe L.

Begge hold var allerede videre inden torsdagens sidste spillerunde i gruppen, men opgøret på Old Trafford var en direkte duel om førstepladsen og dermed en seedning til lodtrækningen til 16.-delsfinalerne.

Første halvleg var en jævn affære, hvor ingen af holdene imponerede stort.

United-manager Ole Gunnar Solskjær havde valgt at spare flere profiler og sende en del unge spillere i aktion, og i anden halvleg viste flere af dem sig flot frem.

Først var det dog rutinerede Ashley Young, der igangsatte 11 minutters målkavalkade for de rødblusede.

Efter 53 minutter sparkede han bolden op i nettaget fra en position bagest i feltet, og fem minutter senere fordoblede den 18-årige angriber Mason Greenwood føringen.

I 62. minut omsatte Juan Mata et straffespark, inden Mason Greenwood blev dobbelt målscorer to minutter senere.

Den ellers lidt kedelige kamp var afgjort, og hjemmefansene fik i det mindste 11 underholdende minutter.

Fire mål på 11 minutter er ikke hverdagskost på topniveau, men ikke desto mindre kopierede en anden Premier League-klub, Wolverhampton, bedriften - blot med fem minutters forsinkelse i forhold til United.

Den tidligere AGF'er Oskar Buur spillede hele kampen for englænderne, som på hjemmebane gik fra 0-0 til 4-0 mod Besiktas på 11 minutter. Diogo Jota scorede tre af målene.

Wolverhampton var på forhånd sikker på avancement og går videre som gruppetoer i gruppe K efter Braga.

Jess Thorups Gent var også sikker på avancement og sluttede af med en 2-1-sejr mod ukrainske Olexandriya, som gav belgierne førstepladsen i gruppe I. Wolfsburg følger med videre.

Feyenoord uden Nicolai Jørgensen tabte 2-3 ude mod FC Porto og er ude af turneringen.