Eventyret startede så godt.

Men det har efterhånden udviklet sig til noget af et mareridt for Ole Gunnar Solskjær. For nordmanden har i den grad svært ved at få det til at fungere i Manchester United.

Senest havde det engelske mandskab svært ved at spille sig videre i Carabao Cup, og de måtte ud i straffesparkskonkurrence for at slå League One-holdet Rochdale ud onsdag aften.

Nu har mange Manchester United-fans så tilsyneladende fået mere end nok. En del er begyndt at tvivle gevaldigt på, om nordmanden er den rette mand til jobbet, og her er blot et udpluk af de mange reaktioner på Twitter:

  • 'En joke. Fyr ham nu.'
  • 'Det er pinligt. Denne her klub er bare pinlig.'
  • 'Fyr Ole. Pinligt.'
  • 'Solskjær skal ud!'
  • 'Hvem anbefalede klubben at hente Solskjær?'
  • 'Der er intet at være stolt af. Pinlig kamp.'
  • 'United er en skændsel med en svag træner.'
  • 'Hvis United skal genopbygges, så hent en god træner, der både er teknisk og taktisk – ikke Ole. Stop med at snyde jer selv.'

Der er dog også nogle, der forsvarer nordmanden og skriver, at han bare skal have tid til at bygge holdet op, så det bliver, som han gerne vil have det.

Det er dog ikke kun blandt de mange fans, at fyringssnakken er startet. Forleden dag blev Phil Jones taget i at sige, hvad der ifølge en mundaflæser var ordene 'han bliver fyret i morgen' under kampen mod West Ham.

Efterfølgende skulle næstformand Ed Woodward have vendt sig om og sagt til Phil Jones: 'We are on camera, stop', oversat til 'Vi er på kamera, stop'.

Det var den 28. marts, at Ole Gunnar Solskjær skrev under på en permanent kontrakt med Manchester United.

Han overtog cheftrænersædet fra Jose Mourinho, der blev fyret i december – i første omgang midlertidigt – men allerede fra start lagde Ole Gunnar Solskjær ikke skjul på, at han gerne ville have jobbet permanent.

Lige nu ligger Manchester United nummer otte i Premier League, hvor det heller ikke er blevet til en flyvende start med otte point efter seks kampe.

Solskjærs mandskab startede ellers forrygende med en sejr på 4-0 over Chelsea, men det er også blevet til flere store skuffelser.

Blandt andet tabte klubben hjemme til Crystal Palace i slutningen af august, ligesom det senest blev til et nederlag til West Ham.