Sikke en oplevelse!

Det har ikke altid været lige nemt at være Luke Shaw i Manchester United. Siden han kom til klubben i 2014 for 30 millioner pund – nuværende kurs 245 millioner kroner – har han været ramt af skader og hårde ord fra nuværende manager José Mourinho.

Men når tingene går en imod, er det godt, man har fans som Amy Pustelnik fra Nottingham. Den 17-årige pige har nemlig lavet en fan-konto på Instagram til Luke Shaw, som skulle opmuntre ham i hans kamp for at komme tilbage på banen, efter hans dobbelte benbrud sidste år.

Det skriver Manchester Evening News.

I øjeblikket har Amy Pustelnik sommerferie, og her overtalte hun sin mor til at køre de 160 kilometer fra hjemmet i Nottingham til Manchester Uniteds træningsanlæg i Carrington, så hun kunne møde sit store idol og få taget et billede eller to med ham.

For at optimere sine chancer, havde Amy Pustelnik skrevet til Luke Shaw og hans kæreste på Instagram, men hun havde på ingen måde forventet den oplevelse, der ventede hende på træningsanlægget.

»Da han (Luke Shaw, red.) kom ud fra træning, stoppede han og fik taget billeder med en masse fans, og så spurgte han mig, om jeg nogensinde havde besøgt Old Trafford. Jeg svarede, at jeg var der sidste sæson, og så spurgte han mig, om jeg ville køre med derhen i hans bil, så han kunne give mig en rundvisning. Jeg kunne ikke tro mine egne øre,« siger Amy Pustelnik.

Første stop på turen var til Amy Pustelniks store overraskelse det grønne græs på Old Trafford, som hun fik lov at gå ud på sammen med Luke Shaw.

»Jeg var totalt forbløffet. Sådan noget sker kun en gang i livet. At gå på banen og få taget et billede med ham var den bedste del af turen, og jeg kan ikke vente med at se ham i United-trøjen igen,« siger Amy Pustelnik.

Luke Shaw selv var også begejstret over turen med Amy Pustelnik, og sagde til Manchester Evening News:

»Det var dejligt at få chancen for at gøre sådan noget. Hun elskede det virkelig.«