Efter nederlaget til FC Midtjylland er Brøndby hele 13 point efter FCM. Uffe Bech kigger ikke på tabellen.

Herning. Brøndby tabte mandag aften en særdeles underholdende kamp til FC Midtjylland med 2-3 i Herning. Gæsterne var ellers foran to gange undervejs, men formåede ikke at holde fast i føringen.

Med nederlaget har Brøndby nu hele 13 point op til både FCM og FC København, som i øjeblikket deler førstepladsen i Superligaen.

Derfor er klubbens øjne ej heller på mesterskabet, som situationen er nu.

- Vi går ikke og snakker mesterskabschancer i øjeblikket, når FC Midtjylland er 13 point foran os. Vi må ikke kigge på tabellen lige nu, fordi den ser ikke for godt ud, siger Uffe Bech.

Angriberen, der fik scoret sit første Brøndby-mål i kampen mod FCM, får opbakning hos træner Alexander Zorniger, som også udelukker, at de i klubben bruger energi på at kigge op i tabellen.

- Vi kigger ikke på FCM og FCK. Sådan har det været fra begyndelsen af sæsonen. Vi kigger kun på os selv. Når vi ikke præsterer, kan vi ikke kigge på andre, siger Alexander Zorniger.

Til forskel for sidste sæson mener Uffe Bech, at Brøndby-holdet mangler de fornødne marginaler, hvis klubben skal tilbage på sporet.

- Vi har ikke marginalerne på vores side i øjeblikket. Det havde Brøndby i sidste sæson. Det var ikke, fordi de smadrede igennem ligaen. Vi skal arbejde på at få marginalerne på vores side igen, siger Uffe Bech.

Ifølge den tidligere Hannover-spiller skal opskriften på fornyet succes findes i analyse og hårdt arbejde.

- Der er ikke andet at gøre end at arbejde knaldhårdt til træning og få set en masse video, så vi finder ud af, hvordan vi kan blive bedre.

Der venter ikke Brøndby nogen let opgave i den kommende superligakamp. Her tager Alexander Zornigers mandskab hjemme imod rivalerne fra FC København.

/ritzau/