Uefa håber stadig at spille Champions League og Europa League færdig i denne sæson.

Står det til Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa), kommer det ikke på tale at afblæse de største europæiske klubturneringer som følge af den aktuelle coronakrise.

Efter onsdagens videomøde med alle Uefa-medlemslande meddeler Uefa, at både Champions League og Europa League er udsat på ubestemt tid, men ikke aflyst.

Det samme gælder for alle landskampe i Uefa-regi, som skulle være afviklet i juni.

Det tyske medie ZDF erfarer, at Uefa planlægger at afvikle den resterende del af Champions League og Europa League i juli og august - om så det måtte blive uden tilskuere på lægterne.

De resterende kampe i Champions League og Europa League, hvor FC København fortsat er med, vil blive spillet sideløbende med, at man prøver at afvikle resten af sæsonen i de nationale ligaer eller i begyndelsen af den nye sæson, skriver ZDF.

Uefas eksekutivkomité har dog endnu ikke godkendt planerne.

I Champions League nåede man at afvikle nogle af ottendedelsfinaler til ende, mens nogle returopgør ikke blev spillet, før corona førte til suspendering af turneringen.

I Europa League står man også midt i afviklingen af ottendedelsfinalerne. FC København nåede at tabe den første ottendedelsfinale ude mod tyrkiske Basaksehir med 0-1 i Istanbul.

Mandag kom det frem, at Uefa havde indkaldt sine 55 medlemslande til videomøde. Dansk Boldspil-Union (DBU) deltog ved direktør Jakob Jensen.

Formålet med mødet var ifølge Uefa, at "udveksle opdateringer om udviklingen i de to arbejdsgrupper, som blev oprettet for to uger siden, og at diskutere de muligheder, de er kommet frem til med henblik på genplacering af kampe".

/ritzau/