Angriberen Anders K. Jacobsen er gledet om allerbagerst i angrebshierakiet i OB efter ankomsten af norske Sander Svendsen og tunesiske Isaam Jebali.

Og derfor ligger det også i kortene, at 'AK47' snart skal finde nye græsgange.

Dette var faktisk uhyre tæt på at ske i slutspurten af sommerens transfervindue.

Det afslører panelet i den seneste udgave af B.T. Sports ugentlige fodboldpodcast, 'Transfervinduet'. LYT TIL HELE UDSENDELSEN NEDERST I ARTIKLEN.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Her kommer det frem, at der var tæt dialog mellem OB og Sønderjyske, og Anders K. Jacobsen - der hæver OB-truppens højeste løn - var angiveligt villig til at gå på kompromis med lønnen for at komme til Haderslev.

Men i sidste ende strandede handlen, da OB og Sønderjyske ikke kunne blive enige om økonomien. Dog skulle Sønderjyske stadig have Anders K. Jacobsen højt på ønskelisten.

OB'eren var dog ikke den eneste angriber, som Sønderjyske jagtede denne sommer.

Transfervinduet kan også fortælle, at hollandske Queensy Menig, som er opvokset i Ajax' ungdomsafdeling, i den grad spøgte i det sønderjyske.

Foto: OLAF KRAAK
Vis mere

Menig havde i 16/17-sæsonen en stærk sæson for Zwolle i Æresdivisionen og endte herefter i franske Nantes, hvor karrieren dog gik i stå, og hvor han denne sommer endte med at blive løst fra sin kontrakt.

Og i transfervinduet skulle han så have været klar til at skifte til at skifte til Sønderjyske, men sønderjyderne kunne bare ikke få økonomien til at hænge sammen. Der manglede nogle måneders lønninger, hvis det skulle lykkes at strikke den helt rigtige pakke sammen til Queensy Mensig, der nu er skiftet til hollandske Twente.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, som dyrker de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen. Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.