Liverpool-målmand Simon Mignolet har skrevet under på en femårig kontrakt, så han er i klubben til og med 2020/21-sæsonen.
Liverpool-målmand Simon Mignolet har skrevet under på en femårig kontrakt, så han er i klubben til og med 2020/21-sæsonen. Foto: Carl Recine

Liverpool-målmanden Simon Mignolet har netop sat sin underskrift på en fem-årig kontrakt, så belgieren nu er at finde i klubben til udgangen af 2020/21-sæsonen.

27-årige Simon Mignolet skiftede fra Sunderland til Liverpool i 2013 for ni millioner pund, og han har spillet i alt 122 kampe for klubben.

I 2015 satte Liverpool-målmanden rekord med 15 clean sheets, og det var mere end nogen anden målmand i Premier League dét år. Og nu ser han så frem til at spille under sin nye kontrakt.

mignolet

»Jeg ved, at når jeg underskriver en ny kontrakt, kommer der også et nyt ansvar. Jeg bliver også ældre, og jeg nærmer mig den alder, hvor folk vil sige, at det er den bedste alder for en målmand,« siger Simon Mignolet ifølge BBC.

»Jeg vil arbejde hårdt sammen med målmandstræneren og personalet, som står bag mig, og som har givet mig tilliden i form af den nye kontrakt.«

FBL-ENG-PR-LIVERPOOL-STOKE

Simon Mignolet takker for tilliden og håber, at han kan omsætte den ved at levere nogle gode præstationer på banen. I den seneste tid har målmanden været udsat for kritik, ikke mindst i 3-3-kampen mod Arsenal for nylig. Liverpool-manager Jürgen Klopp har dog ytret sin uforbeholdne støtte til keeperen.

Liverpool indtager en niendeplads i Premier League, og holdet tabte søndag med 0-1 til Manchester United i det store ærkerivalopgør på Anfield.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.