Sammen med Thomas Delaney har Christian Eriksen været den helt store oplevelse i denne landsholdssamling. Og den kreative fynbos præstationer er da heller ikke gået ubemærket hen i udlandet.

Således bliver han rost for hans måde at binde spillet sammen, skabe chancer og hamre bolden i nettet. Og man forstår rosen. Christian Eriksen har nemlig haft en fod med i fem ud af Danmarks otte scoringer i landsholdspausen, hvoraf to er mål og tre er assister.

Og specielt frisparksmålet mod Armenien har gået sin sejrsgang på både Twitter og hos de udlandske mediers hjemmesider. Fox Sports skriver om den danske 10'er:

'Danmark- og Tottenham-stjernen har været 'on fire' for sit hold i VM-kvalifikationskampene mod Polen og Armenien. Først stod han bag to assists og et pragtmål fra 25 meter mod Polen, inden han igen viste sig frem mod Armenien. Denne gang scorede han på et fantastisk frispark endnu længere ude end mod polen. Senere tilføjede han en assist.'

Også Evening Standard roser den danske kreatør.

'Christian Eriksen har været i sublim form for Danmark i landsholdspausen. Og han fortsatte formen med et fremragende frispark, der hjalp Danmark lave et comeback, så de stadig har muligheden for at kvalificere sig til VM. Frisparksmålet var Eriksens femte scoring i sine seneste fem VM-kvalifikationskampe.'

Christian Eriksen.
Christian Eriksen. Foto: DAVID MDZINARISHVILI
Vis mere

Sportbible skriver følgende om Eriksen:

'Christian Eriksen har produceret lækkerier for hans hjemland i aften, efter at han hamrede et frispark ind fra 30 meter. Eriksen har startet den nye sæson i imponerende facon, hvor han igen har vist sin vigtighed for både Tottenham og landsholdet. Den tidligere Ajax-spiller var også i imponerende form mod Polen i weekenden, hvor han scorede ét og assistede de andre tre mål i 4-0-sejren.'

Og i England må Eriksens klub Tottenham være glade for, at Barcelona ikke gjorde alvor af rygterne og hentede danskeren til Catalonien. Danskeren er nemlig en vigtig brik i Spurs-offensiven, og klubben er heller ikke sen til at rose deres spiller.

'Endnu en sejr til Danmark. Endnu et mål til Christian Eriksen,' skriver de.

På Twitter bliver den Eriksen også rost, hvor flere stiller spørgsmålstegn ved, hvordan han stadig kan være i Tottenham, og hvor meget han må være værd i dag. Således skriver brugeren Memz følgende:

'Jeg kan ikke forstå, hvordan Barcelona spildte så meget tid på Coutinho, og ikke overvejede Christian Eriksen.

Imens skriver Marathonbet, at det for et par dage siden var fire år siden, at Christian Eriksen blev hentet fra Ajax til Tottenham for 100 millioner, mens de spørger, hvor meget, han er værd i dag.