Landstræner Jes Thorup stadig ubesejret efter 2-2 i EM-kvalifikationen.

Syv point for tre kampe. Det er det foreløbige facit for U21-landsholdets relativt nybagte landstræner Jes Thorup og det kuld af fremtidens spillere, der tirsdag hentede 2-2 ude mod Slovenien.

Det danske landshold bragte sig foran efter en halv times spil, da Randers-angriberen Nicolai Brock-Madsen fik fordoblet sin scoringskonto i EM-kvalfikationen.

Føringen viste sig dog at være kortlivet, da hjemmeholdet udlignede blot to minutter senere, inden Sporar på et frispark begået af netop målscorer Nicolai Brock-Madsen, sørgede for pausestillingen 2-1.

Efter en let og billig omgang i forrige rundes 6-0 rundbarbering mod Andorra i Aalborg, fik de danske talenter som ventet anderledes hård modstand i Slovenien.

Tyve minutter inden i 2. halvleg foretog landstræner Jes Thorup en både dygtig og heldig udskiftning ved at tage Patrick Olsen ud til fordel for Fulham-midtbanemanden Lasse Vigen Christensen. Sidstnævnte omsatte sin første boldberøring til en 2-2 udligning, der holdt sig kampen ud trods et markant pres fra de slovenske værter.

Med det uafgjorte resultat indtager Danmark andenpladsen efter Rusland, der har lagt fra land med maksimumpoint for tre kampe.

Danmark har muligheden for en hurtig revanche mod Slovenien, når de rød-hvide 11. oktober tager imod i Aalborg.