Real Madrids tyske verdensmester Toni Kroos tog afsked med 2016 med at gøre grin med Brasilien. Det skulle han måske ikke have gjort. Ronaldo benyttede i hvert muligheden for at svare tilbage.

På Twitter havde Kroos sendt en helt speciel nytårshilsen ud, som lige skulle minde hele verden om, hvordan Tyskland ved VM i 2014 ydmygede de brasilianske værter og vandt med hele 7-1.

Holdkammeraten Marcelo fra Real Madrid havde svært ved at se det sjove. Han huskede tydeligvis den grimme ydmygelse, og mindede Kroos om, at det ville klæde ham at vise lidt ydmyghed. »Respekt til alle,« lød det i Marcelos nytårstweet.

Og senere valgte Kroos at trække lidt i land, selvom han havde svært ved at forstå, at hans oprindelig nytårshilsen kunne gøre folk sure:

Men det rigtige gode svar på den tyske joke stod den aldrende fodboldstjerne Ronaldo for. 'Tykke' Ronaldo kan stadig huske VM-finalen i 2002, hvor Brasilien slog Tyskland 2-0 - og nå ja - hvor han selv scorede begge de brasilianske mål. Så den mindede han lige Kroos om med et facebook-opslag:

Det ser ud til, at der er udlignet i de tysk-brasilianske drillerier...

Andre læser også