Eintracht Frankfurt er træt af at vente på Bendtner og kræver klar besked

Fra solskin, stråhat og sommerferiestemning i Københavns indre by til en knivskarp afgørelse om fremtiden.

Det er tid til at træffe en beslutning om fremtiden for Nicklas Bendtner, hvis han vil slå sine folder i den voldsomt populære Bundesliga. Ifølge tyske pressekilder vil Eintracht Frankfurt ikke komme med et nyt udspil til den danske landsholdsangriber, men står fast på det udspil, som Bundesligaklubben smed på bordet i midtugen med en årsløn på op til 15 millioner kroner. Det er et ’nehmen Sie es oder lassen Sie es’ tilbud.

Selv om Eintracht Frankfurt er favorit i kapløbet om Bendtner med det pt. mest konkrete på bordet, så er tiden knap for Eintracht Frankfurt. I kulissen lurer Malaga, Crystal Palace og Aston Villa, så der skal til at ske noget.

- Jeg har ikke lyst til at tale om fremtiden, men jeg håber, at der snart kommer styr på den. Det har jeg også tweetet, siger Bendtner.

Derudover var der ikke flere svar til BTs journalist fra Nicklas Bendtner, da han i afslappet sommer-gear blev spottet spisende frokost på instedet Fishmarket i det indre København sammen med kæresten, skuespillerinden Julie Zangenberg.

Hvis Nicklas Bendtner i dag skal af sted med det tidlige fly til Frankfurt, så skal et større økonomisk puslespil gå op.

Tyskernes udspil er cirka halvdelen af hans nuværende indkomst i Arsenal, anslår engelske pressekilder, og derfor skal englænderne være villige til at kompensere danskeren. Det kan eventuelt gøres ved at lade Eintracht Frankfurt betale en transfer på 15 millioner kroner for Nicklas Bendtner og lade de penge gå til danskeren.

Men for Arsenal giver det bedre økonomisk mening at spille henholdende forhandlingsspil og satse på, at Malaga vil betale 24 millioner kroner i transfer og størsteparten af Nicklas Bendtners løn, så Arsenal ender med et lille plus på bogen. Spanierne er i dialog med Bendtner-lejren, men også her gør den samlede lønpakke knuder. Samtidig begynder især Aston Villa at røre på sig med en mulig lejeaftale for den kommende sæson, mens også Crystal Palace nævnes som interesseret.

Derfor er Eintracht Frankfurt så småt indstillet på, at hvis ikke Nicklas Bendtner vender tilbage med positivt svar inden for de næste dage, så lander tyskerne Vaclav Kadlec fra Sparta Prag.