Lyt til artiklen

Den tidligere tyske fodboldstjerne Michael Ballack blev for præcis et år siden ramt af en enorm personlig tragedie.

Tyskerens 18-årige søn, Emilio, blev dræbt i en ATV-ulykke i Portugal. Den tidligere Chelsea-spillers søn døde for øjnene af sin veninde, som han havde tilbudt at køre hjem.

Sønnen døde, da køretøjet blev slynget omkring en meter op i luften, inden det landede på Emilio Ballack. Skaderne på den 18-årige var så voldsomme, at han blev erklæret død på stedet.

Siden det tragiske dødsfald har Michael Ballack ikke snakket om hændelsen. Det gør den tyske fodboldlegende nu på årsdagen for tragedien.

»Min elskede engel. Jeg husker din latter, lykke og glæde,« skriver Michael Ballack i det rørende opslag på Instagram, hvor han har delt et billede af sønnen.

Tilbage i juni spærrede mange fodboldfans øjnene op, da 45-årige Michael Ballack endnu ikke havde kommenteret på sønnens død, men i stedet havde Michael Ballack ifølge Bild var begyndt at date den 21-årige model Sophia Schneiderhan, der var veninde til ​​hans afdøde søn.

Nu er Michael Ballack så endelig ude at sætte ord på sin sorg over at have mistet sin mellemste søn.

»Med en masse kærlighed og en store følelser vil jeg i dag bede om, at din sjæl må hvile i fred. Jeg vil også bede for dine brødre. Med al min kærlighed holder jeg dig tæt på mit hjerte,« skriver Ballack i opslaget.

Emilio var den mellemste af Ballacks tre sønner. Hans mor er Michael Ballacks daværende kone Simone Lambe, som Ballack blev skilt fra i 2012.