Bayer Leverkusen kom hurtigt foran 1-0.
Bayer Leverkusen kom hurtigt foran 1-0. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Tyske bild.de hylder Leverkusen-angriberne Stefan Kiessling og Hakan Calhanoglu efter 3-2 sejren over FC København i Parken i den første af de to playoff-kampe om pladsen i Champions League-gruppespillet. Tyskerne regner det for så godt som sikkert, at Leverkusen er videre.

- Denne duo er næsten moden til Champions League. Leverkusen vinder udekampen 3-2 over FC Kopenhagen. Er dermed så godt som sikker på at være den fjerde tyske deltager i Champions League-gruppespillet inden hjemmekampen på onsdag i næsten uge.

- Kiessling & Calhanoglu er Leverkusens nye drømmepar, skriver bild.de om angriberduoen, der stod bag to ud af tre mål.

Calhanoglu giver dog udtryk for respekt for FCK:

- Vi spillede ganske godt indtil de to fejl (FCKs to mål, red.). Det gør vi endnu bedre i hjemmekampen. Kopenhagen har et stærkt hold, siger angriberen, der blev hentet i Hamburger SV inden denne sæson.

Kicker konkluderer, at Bundesligaen også i år er repræsenteret med fire hold i CL-gruppespillet, det sørger Leverkusen for.

- De rev døren til gruppespillet helt op, også selvom kampens forløb ikke var helt efter træner Roger Schmidts hoved, skriver Kicker og påpeger den tyske passivitet ved de to FCK-mål efter dødbolde.

Men i anden halvleg var Leverkusen-spillerne mere koncentrerede, og så var det slut med spændingen.

- Leverkusen-spillernes større klasse slog stadig stærkere igennem, selvom Schmidts 11 mand ikke udnyttede de talrige gode chancer, som gav dem mulighed for at afgøre opgøret endeligt, skriver Kicker.

Den lokale Köln Express er også overbevist om, at Leverkusen er så godt som videre.

- Bayer 04 Leverkusen har efter 3-2 sejren hos FC Kopenhagen nu de allerbedste chancer for at nå gruppespillet i Champions League og million-kampene. Også fordi modstanderen ikke er den stærkeste.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.