Lyt til artiklen

Bayern Münchens trænerfænomen Julian Nagelsmann er kommet i tabloidmediernes søgelys hjemme i Tyskland.

Normalt er det på grund af gode eller mindre gode resultater med mægtige Bayern München, at den 34-årige træner rammer overskrifterne, men nu er det hans privatliv, der er i fokus.

Nagelsmann annoncerede for nylig, at han og hans kone går fra hinanden efter 15 års forhold. Det er i sig selv ganske uskyldigt.

Mere opsigtsvækkende er det, at Nagelsmann nu er blevet set på luksusferie med sin nye flamme, som ganske kontroversielt er en kendt sportsjournalist på det store avis Bild, som arbejder med udelukkende at dække netop den tyske storklub.

Foto: Frank Hoermann / SVEN SIMON
Vis mere

Det er Bild selv, der har breaket nyheden om reporteren Lena Wurzenberger og Nagelmanns romance.

Både Bild og andre medier har vist billeder af parret på en yacht ud for Ibizas kyst, hvor mange store fodboldstjerner tilbringer deres ferie i disse dage.

30-årige Wurzenberger er, efter at det er kommet frem, straks blevet fjernet fra den store avis' dækning af Bayern München, som er Tysklands absolut største klub.

Julian Nagelsmann, som er en af verdens største trænertalenter, blev i en alder af bare 33 år Bayern-træner sidste sommer med et mesterskab til følge i den forgangne sæson. Han har to børn sammen med sin nu ekskone Verena, som han har været gift med siden 2018.