Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport

I 105 landskampe har Camilla Dalby scoret 299 mål.

Nu er der imidlertid en del, der tyder på, at ovennævnte statistiske materiale ikke bliver tilført yderligere oplysninger.

Et stop på landsholdet for den hårdtskydende venstrehåndsskytte synes således sandsynlig.

- I forhold til landsholdet har jeg ikke nogen kommentarer, skriver den 25-årige håndboldspiller, der siden sommeren 2013 har repræsenteret den montenegrinske storklub Buducnost, i en sms til BT.

Camilla Dalby satte mellem jul og nytår sin sportslige fremtid på den offentlige dagsorden, da hun på Twitter skrev følgende:

- Så går turen til Podgorica og Buducnost igen, hvor beslutningen er blevet, at alle mine kræfter fremover skal ligge i klubben.

Landstræner Jan Pytlick har efterfølgende haft en samtale med Camilla Dalby.

- Men hvad vi talte om, bliver mellem Camilla og mig. Hvis hun har noget at sige, synes jeg, at hun selv skal fortælle det, siger Jan Pytlick, der dermed hverken be- eller afkræfter, at Camilla Dalby er fortid på det danske landshold.

Camilla Dalby blev i første omgang ikke udtaget til december måneds VM.

Men da fløjen Maibritt Kviesgaard ikke slog til under slutrunden, der foregik i Serbien, blev Camilla Dalby op til kvartfinalen mod Tyskland indkaldt som reserve.

Efterfølgende fik hun kun sporadisk spilletid, og lagde før Danmarks vundne bronzekamp mod Polen ikke skjul på, at det var problematisk at komme ind i en velfungerende spillertrup som reserve.

Én ting er dog sikkert:

Camilla Dalby fortsætter efter denne sæson i Buducnost.

Således fortæller hun, at hverken klubben eller hende selv har benyttet sig af den option, der til sommer kunne sende hende retur til en dansk klub.

- Det er fint for Camilla. Buducnost er en international topklub, der år efter år deltager i Champions League. Her har hun mulighed for at udvikle sit talent yderligere, siger Jan Pytlick.

I disse dage opholder Camilla Dalby sig i Kroatien, hvor hun sammen med klubkammeraterne i Buducnost spiller kamp.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.