Heidi Frederikke Sigdals begrundelse for sin opsigelse på TV2 Sporten er todelt. Dels har mange rejser og skæve arbejdstider skabt udfordringer i forhold til familien, dels satser TV2 Sporten fremadrettet på andre sportsgrene end Heidi Frederikkes foretrukne, fodbold.
Heidi Frederikke Sigdals begrundelse for sin opsigelse på TV2 Sporten er todelt. Dels har mange rejser og skæve arbejdstider skabt udfordringer i forhold til familien, dels satser TV2 Sporten fremadrettet på andre sportsgrene end Heidi Frederikkes foretrukne, fodbold. Foto: Asbjørn Sand

Så er det slut. Efter næsten et årti på TV2 Sporten havde Heidi Frederikke Sigdal fredag aften sidste arbejdsdag på Kvægtorvet. Det blev til en rørende afsked.

Bt.dk fangede dagen derpå den populære tv-vært, der har brugt lørdagen sammen med familien og på at puste ud efter en følelsesladet sidste tur med kliken.

»Hele dagen i går var vemodig. Da jeg gik ind til 18'eren (nyhederne klokken 18.00.red.), som var min sidste udsendelse, var det med hjertet i halsen,« fortæller Heidi Frederikke Sigdal, som alligevel klarede sig igennem udsendelsen med følelserne i bero. Lige indtil kollegaen Mikael Kamper sluttede af med et oplæg til et sammenklip af Heidi Frederikke Sigdals små 10 år på TV2.

»Der kunne jeg ikke holde tårerne tilbage, så der blev sagt farvel med tårer i øjnene.«

Den 38-årige tv-vært og mor til to offentliggjorde sin overraskende opsigelse fra tv-stationen nytårsaftensdag. Forklaringen var en blanding af skæve vagter, der gav udfordringer for familielogistikken, og et manglende fokus på fodbold på TV2 Sport.

24128289019412902890849021

Officielt udløber kontrakten først d. 31. marts, men blandt andet på grund af ferie blev fredag d. 26. februar sportspigens sidste arbejdsdag på TV2 Sporten. En dag, der i høj grad blev brugt på at få krammet ordentligt farvel til gode kolleger.

»Det var et virkelig rørende farvel og en meget rørende dag,« siger hun og fortsætter:

»Det var en dag, som var lige præcis, som den skulle være. Jeg fik sagt farvel på den varmeste måde, jeg overhovedet kunne. Jeg kunne ikke have forestillet mig den dag bedre. Også fordi jeg midt i vemodet og tårerne havde en sindssyg ro i maven omkring beslutningen,« fortæller Heidi Frederikke Sigdal.

Hvad fremtiden byder på, ved hun endnu ikke. Først venter noget ferie, og så er hun klar på et nyt eventyr.

»Det skal bare være noget, jeg føler er fuldstændig rigtigt. Det skal ikke være noget, jeg tror halvt på. Jeg skal brænde 100 procent for det. Hvad det så er, skal jeg finde ud af.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.