Når U21-landsholdet i efteråret tager hul på de afgørende kampe i EM-kvalifikationen, kan fodboldhungrende danskere se hjemmekampene hos Discovery Networks, som blandt andet råder over Kanal 5 og Eurosport.

Det har Discovery Networks offentliggjort i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at man har sikret sig rettighederne til hjemmekampene samt en eventuel playoff-kamp på dansk grund.

Og det vækker begejstring hos Anders Antonsen, COO og nordisk sportsdirektør i Discovery Networks.

»Med aftalen om U21-landsholdets kvalifikationskampe cementerer vi, at dansk landsholdsfodbold hører hjemme på vores platforme. Med den spritnye UEFA Nations League og alle EM Kvalifikationskampene i 2019, der alle sendes på Kanal 5 og Eurosport Player, og nu også U21-kampene oven i hatten, tager vi fuldt ejerskab på herrelandsholdene de næste to år,« siger han.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Også U21-landstræner Niels Frederiksen glæder sig over, at efterårets landskampe mod Finland, Polen og Færøerne bliver sendt på dansk tv.

»Det er virkelig godt, at kampene nu kommer ud i stuerne. Til sommer kan vi for tredje gang i træk have et U21-landshold med til en EM-slutrunde. Det er utroligt flot,« siger Niels Frederiksen.

»Der bliver ved med at dukke nye spændende spillere op, der viser sig frem i landsholdstrøjen. Så det er selvfølgelig dejligt, at der kommer mere opmærksomhed og eksponering på det store talentarbejde. Det kan jeg kun hilse velkommen, og jeg synes, at spillerne fortjener det,« fortsætter U21-landstræneren.

Danmarks U21-landshold indtager andenpladsen, der giver adgang til playoff-kampe, i EM-kvalifikationsgruppe 3. De danske talenter er dog blot ét point efter Polen på førstepladsen og har således stadig mulighed for selv at afgøre sin EM-skæbne.