Der venter en lækker dag med masser af sport på programmet. Sporten.dk har forsøgt at give et overblik over nogle af dagens mest seværdige kampe.

Arsenal - Chelsea
Lørdag 13.45 (Kanal 6)
Det bliver spændende at se, om Chelsea kan fortsætte sin gode stime på bekostning af Arsenal, der ellers har fået gang i angrebsmaskinen efter Robin van Persies afgang i sommer. Klassisk London-derby, du ikke må gå glip af.

Werder Bremen - Bayern München
Lørdag 15.30 (EuroSport2)
Bayern München har vundet de første fem kampe i Bundesligaen i denne sæson med den imponerende målscore 17-2. Helt klart et kig værd, hvis du nu alligevel ligger på sofaen.

Norwich - Liverpool
Lørdag 16.00 (Kanal 6)
Bundopgør i Premier League. Ingen af holdene har endnu vundet i den indeværende sæson, og der ligger efterhånden et stort pres på Liverpools manager Brendan Rodgers.

AC Horsens - FC København
Lørdag 17.00 (TV2 Sport)
Tv-pengene fordeles efter denne spillerunde, og for AC Horsens er det en kamp om mange millioner, mens FC København er sikker på førstepladsen. AC Horsens kan havne på alle pladser mellem fire og otte alt afhængig af rundens andre kampe og deres egen præstation.

KIF Kolding - Aalborg Håndbold
Lørdag 17.10 (TV2)
Danmarks nye håndboldsatsning KIF Kolding har vundet deres tre første kampe i ligaen, mens Aalborg har fået en lidt sløv start. Det skal blive spændende at se niveauforskellen mellem de to hold.

Manchester United - Tottenham
Lørdag 18.30 (Kanal 6)
Et klassisk engelsk opgør. Manchester United skal forsøge at holde trit med Chelsea, mens Tottenham med en sejr kan stryge op i toppen, hvor klubben har ambitioner om at blande sig. Samtidig kan Tottenhams manager Andre Villas-Boas nok godt bruge lidt ro fra pressens skriverier.

Juventus - Roma
Lørdag 20.45 (Canal 8)
Starter Nicklas Bendtner mon inde? Det bliver kampens helt store spørgsmål set med danske øjne. Der er en vigtig landskamp mod Bulgarien den 12. oktober, så vi skulle gerne snart have danskeren i spil.

Sevilla - Barcelona
Lørdag 22.00 (Kanal 6)
Inden sengetid skal Sevilla forsøge at sætte en stopper for Barcelona, som de senest gjorde det mod Real Madrid. Begge hold er ubesejret efter fem spillerunder, og det er uden tvivl et spansk topopgør.