Lionel Messi har her scoret for FC Barcelona mod Bayer Leverkusen, men det var ikke nok til at holde den russiske tv-kommentator, Vassilij Utkin, vågen.
Lionel Messi har her scoret for FC Barcelona mod Bayer Leverkusen, men det var ikke nok til at holde den russiske tv-kommentator, Vassilij Utkin, vågen. Foto: JONAS GUETTLER

En russisk tv-kommentator faldt i søvn under en Champions League-kamp mellem Bayer Leverkusen og FC Barcelona i december, og nu er han fyret.

Tv-kommentatorer skal gerne gøre kampene mere levende, men det kan man ikke beskylde russiske Vassilij Utkin for at gøre.

Tværtimod blev det søvndyssende, for i løbet af første halvleg af Champions League-kampen mellem Bayer Leverkusen faldt han ganske enkelt i søvn, og det var ikke så heldigt for seerne på tv-stationen MatchTV, som den russiske præsident. Vladimir Putin, oprettede sidste år.

Onsdag fik luren så en konsekvens. Vassilij Utkin er fyret af MatchTV.

SOC/

»Jeg er overbevist om, at fyringen hænger sammen med min kommentering af kampen mellem Bayer og Barca, selvom den kamp ikke blev nævnt,« sagde Vassilij Utkin efter fyringen til det russiske nyhedsbureau TASS. Det skriver britiske World Soccer.

»Jeg kan godt forklare, hvad der skete til den kamp. I nogle år har jeg nu lidt af kroniske søvnforstyrrelser. I slutningen af første halvleg af den kamp faldt jeg så i søvn, og jeg begyndte også at tale i søvne,« forklarer tv-kommentatoren.

SOC/

Der var ingen problemer med tv-kommenteringen i anden halvleg af kampen, der sluttede 1-1 takket være mål af FC Barcelonas Lionel Messi og Bayer Leverkusen Javier Hernandez med tilnavnet 'Chicharito', som tidligere spillede for Manchester United.

Stillingen var 1-1, da Vassilij Utkin faldt i søvn.

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.