Champions League bliver også i fremtiden sendt i MTG-regi.

Tv-mastodonten har sikret sig rettighederne til turneringen frem til og med 2021 - efter at have haft de danske rettigheder siden mesterturneringen blev lanceret i 1992.

Det skriver TV3 Sport på sin hjemmeside.

»Globalt er fodbold mere populært end nogensinde, og i Danmark vokser fansenes passion år for år. Vi har bedre seertal og flere følgere og er i stand til at nå et større publikum på alle platforme, end nogensinde før. Over årene har vi investeret i at lave den bedste dækning af Champions League-kampene og historierne rundt om turneringen,« « siger Peter Nørrelund, MTG EVP and CEO of MTG Sport:

»Vores tilbud står skarpere og mere komplet end nogensinde – de bedste spillere, de bedste hold, den bedste broadcast-kvalitet, de bedste kommentatorer og den bedste studiedækning. I den nye rettighedsperiode vil der være flere kampe end tidligere og vi vil arbejde hårdt på at udvikle og forbedre vores dækning og levere den fantastiske action til så mange fans som muligt.«

Ifølge det danske selskab er MTG den eneste ' broadcaster i verden, der har haft medierettighederne til UEFA Champions League siden lanceringen I 1992'.

Og der bliver mere CL-bold i den nye rettighedperiode.

For her bliver turneringen relanceret, og det betyder, at der fremover skal i gruppespillet er kick-off både kl. 19 og kl. 21.

MTG sender Champions League-turneringen på 3+, TV3 Sport og Viaplay.