Hos TV 2 jubler de over fodboldspilleren Christian Eriksens skifte til italienske Inter.

TV-stationen har nemlig rettighederne til at vise kampene i Serie A på sportskanalen TV 2 Sport X, hvor den danske landsholdspiller nu kommer til at slå sine folder.

Derfor var der jubel på Kvægtorvet i Odense, hvor sportsredaktionen holder til.

Det fortæller TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

»Vi er selvfølgelig ovenud lykkelige. Da vi indgik aftalerne med La Liga og Serie A, var der jo rygter om, at Christian Eriksen skulle til Spanien eller Italien. Så vi er glade på vegne af vores egne rettigheder,« siger han til B.T.

Frederik Lauesen forventer, at Christian Eriksen kommer til at trække flere danske seer til skærmen, når Inters kampe vises på stationens spritnye sportskanal.

»Det kommer det til (at give flere seere, red.), og det kan vi jo se, hver gang en dansk landsholdspiller skifter til en stor, udenlandsk klub. Det vil selvfølgelig give den ekstra interesse,« fortæller Frederik Lauesen.

Timingen for Christian Eriksens skifte til Milano-klubben kunne næsten ikke være bedre for TV 2.

Christian Eriksen blev tirsdag officielt Inter-spiller.
Christian Eriksen blev tirsdag officielt Inter-spiller. Foto: Inter
Vis mere

Onsdag møder Inter Fiorentina i den italienske pokalturnering. Den kamp har TV 2 dog ikke rettigheden til, da de kun omfatter opgørerne i Serie.

Men den 9. februar vil han med stor sandsynlighed være en del af det Inter-mandskab, som møder ærkerivalen fra AC Milan, der har danske Simon Kjær i forsvaret.

Den kamp bliver derfor et af de helt store fodbold-brag hos TV 2 i denne sæson.

»Det opgør kommer snart, men der er også Barcelona mod Real Madrid, som lige overgår det. Men vi er glade for, at han valgte at tage derned,« siger Frederik Lauesen.