I de seneste år har Morten Bisgaard mest været kendt fra tv-skærmen, hvor han har ageret fodboldekspert hos TV 2.

Nu har han fået en ny udfordring. Den tidligere landsholdsspiller skal være assistenttræner for U17-landsholdet i den kommende sæson.

Det meddeler DBU på sin hjemmeside.

»Det er jo en fed mulighed for mig, der er i begyndelsen af min trænerkarriere, og ganske enkelt umuligt at sige nej til. Det er en aldersgruppe, jeg jo også til dagligt beskæftiger mig med som U17-træner på Oure, men i landsholdsregi får jeg lov til at være med omkring de allerdygtigste i de årgange og bidrage med det, jeg kan. Samtidig bliver jeg også en del af et spændende landstrænerteam, så det er en stor udfordring og spændende opgave,« siger 42-årige Morten Bisgaard til DBUs hjemmeside.

Han har ved siden af sit job hos TV 2 også siden 2016 været talenttræner hos Oure Fodbold Akademi. Han har tidligere også været ungdomstræner i OB.

»Jeg har jo selv som ung spiller haft store ambitioner om at skulle til de største klubber i Europa, og forhåbentlig kan jeg være med til at guide både det, der selvfølgelig sker på banen, men i den grad også det, der sker uden for banen, hvor det mentale spiller en meget stor rolle. Det er jo et turneringshold, der skal spille om EM-pladser, og det stiller store krav til både spillere og deres trænere, hvordan man agerer under stort pres,« siger Morten Bisgaard.

U17-landstræner er Michael 'Mex' Pedersen, der senest har været i Superligaklubben Esbjerg.

Morten Bisgaard er ansat på en etårig kontrakt gældende fra sommer. Han fortæller til BT, at det endnu er 'uvist' om han sideløbende fortsætter hos TV 2.