Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Der kan ende med at blive travlhed ved glasdøren på Brøndby Stadion denne sommer.

Flere spillere kan udnytte en succesfuld med en pokaltitel og et muligt mesterskab sæson til et klubskifte. Men trafikken bliver ikke kun udadgående. Der skal naturligvis også nye spillere ind. Men hvem og hvor mange? Det er det store spørgsmål.

Nu svarer Troels Bech på ét af dem. Brøndbys sportsdirektør har en køreplan for, hvad der skal ske på denne sommers transfermarked. Og lige nu er han godt på vej.

»Planerne er lagt. Det blev de for lang tid siden.  Det, der sker med planer, er at de engang imellem bliver overhalet af virkeligheden. Det er ikke sket endnu. Så indtil nu holder planerne. Jeg vil rigtig gerne have, at de spillere, der måtte komme, er klar til første træningsdag,« siger Bech efter torsdagens pokalsejr over Silkeborg.

Brøndby har allerede solgt Frederik Rønnow til tyske Frankfurt, så der skal en afløser ind på målmandsposten. Derudover kan en angriber blive nødvendig, hvis Teemu Pukki som forventet snupper en fri transfer 1. juli.  Og så kan der måske komme en spiller mere...

»Målmanden er vigtig, men det vigtigste er at holde sammen på holdet og finde de to-tre spillere, der kan hjælpe os videre,« lyder det fra Troels Bech.

Det bliver dog ikke lutter stjernenavne, der kommer til Brøndby. I stedet kan Brøndbys fans se frem til flere af de - for danske fodboldfans - ukendte navne, som de blå-gule tidligere har tiltrukket under Alexander Zorniger.

»Vi har også en forpligtelse overfor det økonomiske forehavende, vi også er. Vi har nogle skrappe målsætninger, hvor vi igennem længere tid har sænket lønniveauet for hvert transfervindue. Derfor bliver det ikke kun velkendte stjernenavne, vi kigger efter. Det bliver også lidt flere som Benedikt Röcker, Besar Halimi og for den sags skyld Hany Mukhtar, som ikke var en stjerne for jer, da han kom hertil,« understreger Troels Bech.

Brøndby hentede tidligere på ugen Björn Kopplin på en fri transfer hos Superliga-konkurrenten Hobro. Tyskeren bliver dermed de nykårede pokalmestres første sommerforstærkning.

Andre læser også