Da Troels Bech ved årsskiftet stoppede i Brøndby IF, var det planen, at den tidligere sportsdirektør ville flytte til Italien med konen.

Det fortalte han dengang i et interview.

Knap fem måneder senere er planerne om en kursusvirksomhed i det italienske skrottet. I stedet skal Troels Bechs tid bruges på noget helt andet.

'Vi ændrer planerne. Vi har aflyst at flytte til Italien for nu. I stedet rejser hele vores familie jorden rundt i et år startende fra sommeren,' skriver Troels Bech på Instagram.

Den tidligere træner og sportsdirektør får masser at se til, når han bytter Danmark ud med lande som USA, Ecuador, Galapagos, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, New Zealand og Thailand. Og han har allerede booket de første 176 flyrejser.

Selv har han nemlig fem børn, mens hustruen, Nille Bech, har tre. Hvor mange af dem der skal med ud at rejse, vides dog ikke – han har tidligere sagt, at de selv har muligheden for at sige ja til at tage med eller blive hjemme hos den anden forælder – dengang dog om det italienske eventyr.

Siden Troels Bech stoppede i Brøndby har han haft rigeligt travlt med at rejse. Han og familien har blandt andet været i Paris, hvor de mødte både Neymar og Dani Alves.

Han har også været på besøg hos den tidligere Brøndby-spiller Christian Nørgaard i Firenze.