Den store FCK-bomber Andreas Cornelius kom på tavlen igen mod Randers, men erkender, at han er et stykke fra den absolutte topform.

Syv mål i to kampe. Og en placering i haserne på duksene fra FCM.

FCK ligner et hold, der for alvor er ved at bevæge sig ud af den scoringstræghed, der kendetegnede klubben gennem hele sidste sæson. For med 4-2 over AaB søndag og 3-0 over Randers i onsdagens udsatte kamp, er københavnerne som forvandlede.

Blandt de spillere, der har sat aftryk på FCKs målkonto, er Andreas Cornelius. Den store forward blev skiftet ind mod Randers og skulle bruge seks minutter på at komme på tavlen, da han steg til vejrs og karakteristisk pandede 3-0-målet ind til stor jubel i Parkens regnvåde rammer.

Trods sin tjans som bænkevarmer var der fuld forståelse fra Cornelius' side over Ståle Solbakkens disposition.

»Jeg er stadig ikke hundrede procent, og derfor var det også klogt at lade mig starte ude,« sagde Andreas Cornelius, der fra sidelinien havde set Benjamin Verbic åbne scoringen midtvejs i 1. halvleg, til Canal 9 efter kampen.

»Det er dejligt, at vi får scoret og nu putter den i kassen. Vi giver heller ikke meget væk, selv om det heller ikke var vores bedste kamp i år,« pointerede Cornelius, som var bevidst om sit aftryk i opgøret mod kronjyderne.

»Med mit mål lukker jeg kampen.«