Den danske landsholdsspiller Riza Durmisi kan være tæt på en ny, stor kontrakt i sin spanske klub Real Betis.

BT kan afsløre, at klubben har inviteret til forhandlinger om den aftale, der først står til at udløbe i sommeren 2021.

»Vi overvejer lige nu, hvad der skal ske med Riza Durmisi. Heldigvis er det hele positivt. Jeg har været til møder med Betis om at forlænge aftalen med ham, og de tror meget på ham og vil give ham en god kontrakt,« siger Riza Dumisis agent, Hasan Cetinkaya, til BT.

ØVERST I ARTIKLEN KAN DU SE RIZA DUMISIS MÅL I WEEKENDEN MOD SEVILLA.

Nyheden om Betis’ håb om at binde deres danske landsholdsspiller endnu længere frem i tiden kommer på et tidspunkt, hvor der igen er spekulationer om Riza Durmisis fremtid.

 

Torsdag sætter det italienske medie calciomercato danskeren i forbindelse med førerholdet i Serie A, Napoli, der skulle have budt og fået afvist et bud på 10 millioner euro, 75 millioner kroner, for danskeren. Napoli ser ifølge det italienske medie Riza Durmisi som nyt blod på venstre backen, efter det normale valg, den algeriske landsholdsspiller Faouzi Ghoulam, i november blev ramt af en alvorlig ledbåndsskade og forventes ude i lang tid.

Ifølge calciomercato, der også skriver, at Dortmund, Monaco og Liverpool har haft luppen på Riza Durmisi, vil Betis gøre alt for at holde på danskeren frem til i hvert fald sommer.

Hans agent, Hasan Cetinkaya, vil ikke kommentere på klubberne, da BT fanger ham midt i en pause i nogle forhandlinger om en anden transfer. Hasan Cetinkaya, der har stået bag en lang række store handler, senest Manchester Uniteds sommerkøb af forsvarsspilleren Victor Lindelöf for svimlende 342 millioner kroner, er i øjeblikket ved at sende Malmö FF-spilleren Erdal Rakip til Portugal i en ny stor handel, inden han igen skal koncentrere sig om Riza Durmisi.

»Jeg er ved at gøre handlen med Erdal Rakip færdig, og det er det, jeg har brugt min tid på de seneste dage, men så snart jeg har lukket denne her, vil jeg genoptage forhandlingerne med Betis. Men jeg har da godt set, at der er meget aktivitet omkring Riza Durmisi lige nu,« siger Hasan Cetinkaya og tilføjer:

»Sandheden er, at Riza havde en fantastisk første sæson i La Liga, og nu er han i gang med at tage det næste skridt og bringe sit niveau op på en højere hylde, så det er naturligt, at han bliver sat i forbindelse med større klubber. Jeg har da også talt med et par stykker af dem, og vi skal som sagt finde ud af, sammen med Betis, om han skal tage det næste skridt allerede i denne sæson eller måske blive i Betis i længere tid. Riza har mange muligheder, lad mig sige det sådan. Når du spiller godt i en stor klub som Betis og på så højt niveau som La Liga, får endnu større klubber øje på dig. Det er fodboldens gang,« lyder det fra Hasan Cetinkaya, der understreger, at Riza Durmisi gengælder Betis’ kærlighed til ham.

»Det er vigtigt at pointere, at Riza er utroligt glad for at være i Betis. Det er også derfor, vi forhandler om en ny kontrakt. Betis er en stor klub, og så er det altafgørende, at han er på holdkortet hver gang. Specielt op til VM,« lyder de afsluttende replikker fra den travle agent.