Ronnie Schwartz, Lasse Vibe og Anders Dreyer kan få debut for FC Midtjylland mandag mod Lyngby.

FC Midtjylland overvintrede på Superligaens førsteplads, men det fik ikke klubben til at ligge på den lade side i transfervinduet.

Tværtimod forstærkede klubben sig markant, særligt offensivt.

FCM hentede ligatopscorer Ronnie Schwartz i Silkeborg, Lasse Vibe er ankommet fra IFK Göteborg, og det tidligere Esbjerg-stortalent Anders Dreyer er hentet i Brighton, efter at han senest var lejet ud til Heerenveen.

Alle tre er udtaget til forårspremieren mandag aften på hjemmebane mod Lyngby og er dermed i spil til FCM-debut.

Træner Brian Priske "priser sig lykkelig for at arbejde med de nye spillere", der også inkluderer forsvarsspilleren Dion Cools, der også er i truppen mandag.

- Det er fine suppleringer til vores i forvejen stærke trup, og integrationen af dem har været problemfri, hvilket afslører, at vi har hentet både stærke mennesker og spillere, siger Brian Priske til FCM's hjemmeside.

Hård vind kan komme til at påvirke kampen mod Lyngby, og Priske peger på, at andre dyder end poleret fodbold kan komme i spil.

- Forudsætningerne bliver nok ikke optimale, så hvis det fine spil udebliver i perioder, er det vigtigt, at vi måles på energi, vilje og de gode intentioner, siger Brian Priske.

FCM fik lidt af en gave fredag aften, da Esbjerg slog FC København med 1-0. Resultatet betyder, at FCM med en sejr mandag aften kan udbygge forspringet til FCK på andenpladsen til syv point.

Lyngby ligger inden opgøret nummer otte og kan med en sejr avancere til en aktuel plads i top-6.

Der er kickoff mandag klokken 19.

/ritzau/