Et opsigtsvækkende comeback kan være på trapperne i dansk fodbold. Og nej, det er ikke en sen aprilsnar!

For selveste Cesar Santin - den tidligere FC København-topscorer og fan-yndling - meldes på rygteplan til Danmarksserie-klubben Fremad Valby.

Det kommer frem i den seneste udgave af B.T.'s ugentlige fodboldpodcast, Transfervinduet. LYT TIL HELE UDSENDELSEN NEDERST I ARTIKLEN.

»Det starter med en dejlig #andellerej ude på Twitter,« fortæller Michel Wikkelsø Davidsen, der sammen med Steffen Gronemann og Lasse Vøge udgør panelet i Transfervinduet.

Foto: Torkil Adsersen
Vis mere

»Senere kommer der også en e-mail fra en lytter, der siger 'hej Michel. Jeg har hørt, at Cesar Santin træner med ude i Fremad Valby. Og han blev set på stadion, hvor han overværede klubbens 4-1-sejr lørdag. Og Fremad Valbys nye træner er også brasilianer.'«

B.T. har kimet Fremad Valby ned, men trods utallige opkald til træner, formand, assistenttræner og spillere er det ikke lykkedes at få en kommentar til rygtet

»Der kom et lille pip fra deres assistenttræner, der på sms svarede 'jeg vender lige tilbage i morgen' efterfulgt af min hadesmiley nummer et - den, der blinker med det ene øje og har tungen ude af munden.«

B.T. følger sagen om den 38-årige brasilianer tæt i de næste par dage.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

I udsendelsen tager panelet også transfertemperaturen på Superligaens teenage-komet, FC Nordsjællands Andreas Skov Olsen - som rygtes til italienske Fiorentina.

Derudover bydes der også på transfer-nyt om FC Midtjyllands Paul Onuachu og Brøndbys Hany Mukhtar. Fremtiden for landsholdsanfører Simon Kjær vendes også, og så kigges der på en ny transferstrategi i FC København.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, der kommer ind under huden på det danske - og til tider udenlandske - transfermarked.

Her dyrkes de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen. Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transfers.