Et rekordsalg er tæt på i Sønderjyske.

Superliga-nedrykkerne har efter forhandlinger modtaget et bud på i omegnen af 16 millioner kroner på angriberen Haji Wright.

Det er de tyrkiske mestre fra Trabzonspor, der har udset sig den 24-årige amerikaner som en angrebsforstærkning til den kommende sæson, hvor holdet skal kæmpe for at komme med i Champions League-gruppespillet.

Som man kan høre i B.T.-podcasten 'Transfervinduet', er parterne langt i transferprocessen, og det skulle kun være de sidste detaljer, der mangler, før de kan nå til enighed. Også engelske Hull har budt på amerikaneren.

Foto: Trevor Ruszkowski
Vis mere

Haji Wright har i den forgange sæson haft stor succes i Antalyaspor, som han har været lejet ud til fra sin danske klub.

15 mål har den store angriber scoret i den tyrkiske Süper Lig, hvilket har tændt Trabzonspors interesse. I 2021-sæsonen viste Wright, som formentlig skal med USA til VM, klassen i perioder i Superligaen, men blev sæsonen efter lejet ud.

Hvis det lykkes Sønderjyske-sportsdirektør Esben Hansen at fuldføre handlen i den nævnte størrelsesorden, vil det slå klubbens hidtidige transferrekord, som er salget af Alexander Bah.

Han blev solgt for 13 millioner kroner til Slavia Prag for halvandet år siden.