Brøndbys jagt på Stabæk-juvelen Tobias Børkeeiet bliver besværliggjort af U20-VM, der kan skyde prisen på nordmanen i vejret.

Det kommer frem i den seneste udgave af B.T. Sports ugentlige podcast, Transfervinduet. LYT TIL HELE UDSENDELSEN NEDERST I ARTIKLEN

»Jeg har talt med Stabæks sportsdirektør, Inge André Olsen, i den forgangne uge. Og han bekræftede, at Brøndby var meget tæt på Børkeeiet i vinter,« fortæller Lasse Vøge, der sammen med Michel Wikkelsø Davidsen og Steffen Gronemann udgør panelet.

»Og man kunne godt forvente, at Brøndby vil vende tilbage til sommer. Men Stabæk afviser at sælge Børkeeiet før U20-VM, hvor Børkeeiet er en vigtig del af det norske landshold.«

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Stabæks fodboldchef fortæller også til B.T., at han jævnligt taler med Brøndbys sportsdirektør, Ebbe Sand, da de har en fået en godt forhold igennem en fælles bekendt - nemlig Ebbe Sands tvillingebror, Peter Sand. Inge André Olsen og Peter Sand spillede sammen i Stabæk i sin tid.

»De taler tit sammen. Men Inge André Olsen understreger, at han ikke sidder og forhandler med Ebbe Sand under disse samtaler.«

I udsendelsen har panelet også seneste nyt om trænerjagten i Brøndby, og der er en update fra FC Københavns guldfest, ligesom der også er nyt om Ståle Solbakkens fremtid i mesterklubben.

Der er transfersnask fra FC Midtjylland, Randers, OB, AGF og Sønderjyske.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, der kommer ind under huden på det danske - og til tider udenlandske - transfermarked.

Her dyrkes de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen. Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej - så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.